Käynnistys ja sulkeminen (ohjeet 1-7)

1.

Saat tietokoneen ja Trackmanin käyntiin painamalla pöydällä olevaa "Launch" nappia. Tietokoneen ja Trackmanin käynnistymiseen menee aikaa noin minuutti. Tänä aikana Trackman laite tekee tarvittavat kalibroinnit, jolloin lyöntipaikan tulee olla tyhjä, eikä Trackman -laitteen edessä saa olla mitään.

2.

Kun Trackman laite on käynnistynyt, voit valita haluatko harjoitella lyöntejä, pelata oikeita kenttiä, erilaisia pelejä tai osallistua turnaukseen. HUOM! Jos haluat osallistua turnauksiin, sinulla tulee olla tehtynä käyttäjä MyTrackmanille

3.

Voit kirjautua laitteelle QR-koodilla, minkä löydät näytön oikeasta yläkulmasta. Voit myös halutessasi jatkaa kirjautumatta.

4.

Kun olet kirjautunut sisään tai jatkanut kirjautumatta, pääset virtuaaliselle rangelle painamalla "START" kuvaketta. Tämän jälkeen sinun tulee valita pelaaja (player). Voit luoda halutessasi itsellesi pelaajaprofiilin painamalla "CREATE PLAYER" kuvaketta (tallenna ja katso omaa lyöntidataasi myöhemmin). Voit myös jatkaa "ALPPIGOLF"-oletuspelaajalla jos et halua tallentaa lyöntidataasi.


5.

Valitse millä mailalla olet lyömässä. 

6.

Nyt voit aloittaa lyömisen ja seurata näytöltä omaa dataasi. Kuvaruudun näkymää ja dataa voit vaihtaa sinulle mieluisaksi näytöllä näkyvien symbolien avulla:

7.

Lopettaessasi lyömisen, voit tallentaa lyöntidatan itsellesi sähköpostiin painamalla "Report" -kuvaketta. Tämän jälkeen voit sammuttaa simulaattorin painamalla "Launch " nappia pöydällä.