Varauskalenteri

Varausohje

Huomaathan, että varaus on sitova, eikä varaukselle ole peruutusmahdollisuutta!

Vuorot alkavat aina tasatunnein. Vuoro loppuu muutamaa minuuttia ennen seuraavaa tasatuntia, jotta kerkeät siivota jälkesi ennen seuraavaa varausta.

 

Vuoron varaus ja maksu tapahtuu nettivarauskalenterin kautta.


Mikäli haluat varata useamman tunnin, paina "jatka ostoksia" ja valitse seuraava ajankohta.


Varauksen tehtyäsi saat puhelimeesi tekstiviestin, josta löytyy koodi väliaikaiseen avainboksiin. 

Saavuttuasi ovelle syötä avainboksiin koodi, ja avaa ovi avaimella. Tämän jälkeen laita avain takaisin, ja sekoita numerot. 


Simulaattorin saat käyntiin tietokoneen vieressä sijaitsevasta Launch-napista. Tarkemmat ohjeet simulaattorin käynnistämiseen, käyttöön ja sammuttamiseen löydät myös tiloistamme.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia, meidät tavoittaa aina puhelimella tai sähköpostilla. Hyviä lyöntejä!Liikuntasetelillä maksaminen

Voit nyt varata vuoroja ja ostaa sarjakortteja liikuntaseteleillä! 


Vuoron varaus

Tarkista saatavilla olevat ajat varauskalenteristamme ja ilmoita toivomasi ajankohta ja yhteystietosi (nimi ja puh.) sähköpostitse. Teemme varauksen puolestasi.


Suorita maksu joko Smartum- tai Epassi-sovelluksessa valitsemalla palveluntarjoajaksi AlppiGolf Oy. Tarvittava maksusumma on nähtävissä varauskalenterissa valitsemanasi ajankohtana.


Toimita maksuvahvistus osoitteeseen alppigolf@gmail.com. Otathan huomioon, että varauksen käsittelyyn tarvitsemme   1-2 vuorokautta. Näin varmistamme, että varauksesi vahvistetaan ajallaan. Huomioithan, että voit käyttää liikuntasaldoasi myös vakiovuorojen maksamiseen.


Sarjakortit

Valitse haluamasi sarjakortti ja suorita sitä vastaava summa Epassi, Smartum- tai Edenred- sovelluksessa.


Lähetä meille sähköpostitse maksuvahvistus, valitsemasi sarjakortin tiedot sekä yhteystietosi (nimi, puh. ja sähköposti).


Tämän jälkeen toimitamme sinulle sähköpostitse sarjakorttisi. Finanssialennuksen lunastaminen

⁠Mene osoitteeseen https://elounge.ekonomit.fi/ ja kirjaudu tunnuksillasi sisään.


⁠Klikkaa Jäsenyhdistys + jäsenkortit -kohdasta Finanssin logoa.


Ota kuvankaappaus avautuvasta näkymästä, jossa käy ilmi nimi, jäsennumero, liittymispäivämäärä sekä "Voimassa" -merkintä sisältäen päivämäärän.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen alppigolf@gmail.com, jossa kerrot minkä sarjakortin haluat ostaa. Liitä mukaan myös ottamasi kuvankaappaus jäsentarrasta.


Lähetämme sähköpostiisi valitsemasi sarjakortin sekä finanssialennuksen sisältävän laskun.


Laskun maksettuasi pääset välittömästi varaamaan sarjakortillasi vuoroja.


Tarjouspyynnöt

Meiltä voit myös tilata juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn simulaattorikokemuksen. Ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse niin keskustellaan, miten voimme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttaa toiveenne!