Tilat

Tilamme sijaitsee Alppimajan alakerrassa osoitteessa           Tirolintie 7, 90530 Oulu. 

Sisäänkäyntimme löydät Alppimajan ensimmäisen kerroksen oikeanpuoleisesta päädystä. Auton voit pysäköidä merkityille paikoille.

Pääset tiloihimme varauksen yhteydessä saamallasi linkillä. Tiloissamme on Trackman 4 -golfsimulaattori, oleskelualue ja WC.

Lisäksi löydät meiltä:


Simulaattori

Tiloissamme on uusi lyöntitutkien huippua edustava Trackman 4-golfsimulaattori. Meillä voit pelata kuuluisia golfkenttiä ympäri maailman. Voit myös harjoitella swingiäsi virtuaalisella rangella ja tutkia oman lyöntisi dataa sekä verrata dataasi maailman huippupelaajiin.

Trackman on kehittänyt käyttöösi Tracy-tekoälyn, joka toimii virtuaalisena golfvalmentajana. Tracy seuraa lyöntiesi dataa ja kertoo suurimmat lyöntisi kehityskohdat, kuten lavan asennon lyöntihetkellä. Tarkempaa tietoa Tracysta saat yllä olevasta videosta.


Pallot ja mailat

Meillä pääset lyömään Titleist ProV1 RCT palloilla. Pallot ovat kehitetty yhteistyössä Trackmanin kanssa ja niitä lyödessäsi saat tarkimman mahdollisen datan lyönnistäsi. Palloja tullaan vaihtamaan tasaisin väliajoin, jolloin käytössäsi on aina mahdollisimman hyvät pallot lyöntiharjoitteluun. Huomaathan, että tiloissa ei saa käyttää omia merkattuja/likaisia palloja, eikä tiloissa olevia palloja saa merkata!


Meiltä saat tarvittaessa oikea- ja vasenkätiset lainamailat käyttöösi. Mailat ovat normaalit jäykkyydeltään (regular flex). Laitathan mailat aina takaisin omaan bägiinsä käytön jälkeen ja jos mailat rikkoutuvat niin ilmoitathan heti asiasta.